Volcano AsenciĆ³n in Ometepe, Nicaragua.

BINE ATI VENIT!

Firma noastra va sta la dispozitie daca doriti sa aduceti stil in viata dumneavoastra.Daca doriti o schimbare in casa dumneavostra noi va stam la dispozitie cu solutii inovatoare si mulate pe dorintele tale.

CINE SUNTEM?

General July Design SRL este o firma ce se ocupa cu amenajari interioare si exterioare. Firma noastra executa lucrari doar din lemn. Iti putem veni in ajutor oricand deoarece dispunem de un atelier de tamplarie propiu. Serviciile noastre de amenajari interioare cat si exterioare va pot aduce rafinament in locuinta dumneavoastra

Lucrarile noastre

Suntem si pe :



Placare pereti exteriori cu lemn- Amenajari exterioare

pereti placati cu lemn, lucrare de placare exterioara cu lemn

Lucrarea a fost executata folosind lemn de esenta exotica trat cu cu ulei pigmentat pentru protectia culorii impotriva razelor solare. Placare peretilor exteriori cu lemn schimba total aspectul cladirii facand-o mai calda si primitoare.


Biblioteca perete- Amenajari interioare


Scara din metal placa total cu lemn de stejar- Amenajari interioare

Imagine scara metalica placata cu lemn

Lucrare ce constan in imbracarea in totalitate a unei scari din metal cu lemn de stejar,baituita culoarea ciresului si vopsita cu vopsea poliuretanica. Executia acestei lucrari dureaza 30 de zile,rezultatul final fiind o scara deosebita.


Placare trepte de scara din beton cu lemn de steja- Amenajari interioare

Imagine scara din beton cu trepte placat

Trepte de beton placate cu lemn de stejar baituit wenge si lacuit cu lac poliuretanic de trafic pentru durabilitate. Acesta scara ale carei trepte sunt placate cu lemn are aspect cald si a devenit un element arhitectural deosebit. O astfel de scara se imbina perfect in conceptul de design al locuintei. Aceasta lucrarea a avut o durata de 7 zile ce implica realizarea treptelor si montajul acestor.


Pergola terasa din lemn- Amenajari exterioare

Pergola terasa din lemn


Mobilier pictat- Amenajari interioare

Imagine mobilier pictat mobilier floral

Mobilier executat din rasinoase tratat, patinat, pictat si lacuit. Acest mobilier are un aer rustic datorita modelelor florale pictate pe el. Calitatea executiei acestui mobilier este una superioara. Totodata materiale folosite la realizarea acestui mobilier sunt de buna calitate,iar tratamentul la care este supus lemnul confera durabilitate mobilierului.


Terasa decking- Amenajari exterioare

Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13