Amenajari exterioare - Terasa bloc

Galerie foto

Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc Imagine amenajare terasa bloc

Descriere lucrare

Specificatii:terasa, pergola, riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera sunt executate din rasinoase, baituite cu culoarea sucupira(esenta exotica) tratate pentru exterioar cu lac de apa

Durata:30 zile

Acesta lucrare de amenajare a acestei terase de bloc este una ampla ce a implicat executia a mai multor elemente. S-au construit o pergola,riflaje, jardiniere si bancuta cu jardiniera. Galeria foto a acestei lucrari de amenajare a terasei de bloc prezinta cum arata locatia inainte, in timpul montajului si imaginea finala. Puteti astfel vedea schimbare ce este produsa de amenajarea unei astfel de terase. Acesta este acum un loc de relaxare, un loc mai aproape de natura, mai cald in mijlocul acestui amalgam de beton ce este orasul.

Daca doriti o astfel de terasa firma noastra va sta la dispozitie, punand in slujba dumneavoastra experienta si profesionalismul echipei noastre. Ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul formularului de contact.Lucrari asemanatoare

Amenajari exterioare - Terasa decking esenta exotica

Terasa decking executata din esenta exotica cu densitate mare si tratata cu ulei de exterior impotriva actiunii razelor solare. Acesta terasa schimba complet imaginea casei creand un spatiu de relaxare primitor si cald.


Amenajari exterioare - Terasa deck esenta exotica

Imagine terasa de exterior de tip deck

Terasa de exterior de tip deck executata din esenta exotica. Terasa este tratata cu ulei pigmentat de exterior pentru protectie. Amenajarea unei astfel de terase duce la realizarea unui spatiu rustic, mai apropiat de natura, un loc de relaxare minunat.


Amenajari exterioare - Terasa esenta exotica

Imagine terasa de exterior esenta exotic

Terasa exterioara din esenta exotica trata cu ulei pigmentanta pentru razele solare. Amenajarea unei astfel de terasa impreuna cu o gradina amenajata poate duce la creare unui spatiu de vis in care sa va incarcati "bateriile".


Amenajari exterioare - Terasa decking

Imagine terasa de exterioar de tip deck

Terasa exterioara de tip deck executata din esenta exotica si tratata cu ulei pentru protectie impotriva razelor solare. Acesta terasa este locul ideal in care va puteti relaxa, bea cafeau de dimineata sau puteti sta cu prietenii sau familia.